Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Gyakornok – vélemények gondolatok

Az itt töltött hetek alatt sikerült valós tapasztalatokat szereznem egy olyan szakmáról, amit eddig csak előadásokon, papíron keresztül ismerhettem meg. A munkám eredménye nem tűnt el egy irattartó szekrény mélyén, hanem egyből megjelent és hatással volt valós, létező cégekre. Úgy éreztem, tényleg értelmesen és hasznosan telt az idő. És kávét is akkor kell főzni, ha te inni akarsz 🙂
H. Csaba

Bevallom őszintén először nem volt kedvem „ingyen” dolgozni. Aztán eljött az első nap, majd a második, majd a 30. is és rájöttem, hogy többet nyertem, mint a társaim. Nem kávét főztem, hanem fontos munkával segíthettem a céget. Sok dolgot rám bíztak, és sok tapasztalatot szereztem. Fontos embernek éreztem magam, és minden nap tanulhattam valami újat. Mint kezdő munkavállaló ennél többet nem is kívánhattam. Honlapokra írhattam cikkeket, sajtókonferenciát szervezhettem, és elsajátíthattam a marketing alapjait. Van, amit nem lehet pénzzé tenni, és én örülök, hogy itt tanulhattam! Köszönöm mégegyszer! Azóta vezető beosztásban dolgozom egy nagy sport cégnél.
B. Flóra

Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy a PRove Kommunikációnál tölthettem el a gyakornokságomat, ugyanis ez a bő 3 hónap nem csak a papírok tologatásáról és a más cégek által már jól bevált kávéfőzésről szólt, hanem tényleges lehetőséget kínált arra, hogy ténykedésemmel én is hozzátegyek valamit a cég munkájához, valamint, hogy a későbbiekben rálátással rendelkezzek a szakma valamennyi munkafolyamatára. Emellett a családias hangulat már csak hab volt a tortán. Másnak is ilyen gyakornokságot kívánok!
Sz. Diána

A PRove Kommunikációnál egy óriási fejlődésen mentem kereszül, ami nem csak a szakmai tudásom gyakorlati és elméleti gyarapodásában látszódik meg, hanem a személyiségemen is. Nagyon hasznos dolgokat tudtam elsajátítani, továbbá egy olyan világba kaphattam betekintést, ami teljesen más perspektívában mutatta be a vállalkozások életeit az online, illetve az offline téren egyaránt. Folyamatosan motiváltak a rám szabott feladatok, illetve a cikkek írása. Tetszett az is, hogy a helyesírási hibáimért méltó „büntetést” kaptam, sőt még akkor sem voltak rám mérgesek, amikor a második napomon elrontottam az ajtózárat! 🙂 Mindezek is azt bizonyítják, hogy életem egyik lehető legjobb döntését hoztam akkor, amikor ide jelentkeztem gyakornoknak! Köszönöm!
I. Nelli

Számomra megtiszteltetés volt a PRove Kommunikációnál lenni, mint kommunikációs gyakornok. Nagyon élveztem az ott eltöltött 4 hónapomat. A légkör nagyon barátságos volt, kedves emberekkel ismerkedtem meg, nyugodt körülmények között lehetett tanulni. Krisztától nagyon sokat tanultam, akire mentoromként tekintettem. Nemcsak a munkámban kaptam Tőle sok segítséget, hanem mentálisan is, mikor szükségem volt rá. Az iskolában leginkább csak a kommunikációs részekről tanultam, mint például az újságírás, és csak érintőlegesen a marketingről, mivel kommunikáció és média felsőoktatási szakképzés szakára jártam. A gyakorlati időm alatt azonban sikerült a marketinggel, még jobban megismerkednem, így szélesedett a tudásom, ráadásul bepillantást nyerhettem az egy-egy kiállításon való részvétel előkészületeibe és a kirakatrendezésbe is. Megtanultam, hogyan kell blogot feltölteni; tudtam hasznosítani az angol tudásomat, mikor a Tudománypláza oldalára írtam; lehetőségem volt sok-sok cikket, blogot és Facebook-posztokat írni. Az utóbbi gyakorlása során sikerült elsajátítanom, hogyan kell népszerű és jó posztokat írni. Összefoglalva tehát elmondhatom, hogy nagyszerű 4 hónapot töltöttem el a PRove Kommunikációnál, ahol sokat tanultam, nevettem és szórakoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a szakmai gyakorlatát hasznosan és tartalmasan akarja eltölteni!
Sz. Nikolett

A PRove Kommunikációnal töltött gyakornokságom fő jellemzője a hasznosítható tudás megszerzése volt, véleményem szerint. Itt nem kavéfőzés vagy ételszállítás a gyakornokok feladata. Ennél a cégnél barátságos környezetben tanulhatják meg a kezdő gyakornokok a marketing és a pr fogásokat és a munka minden csínját-bínját. Akár az online marketing, akár az ügyféllel való kapcsolatteremtés és -tartás területén hasznos és aktuális tapasztalatok szerezhetőek meg. Elsajátítható a kreatív és problémamegoldó gondolkodásmód, ami elengedhetetlen ebben a szakmában. A PRove Kommunikációnál megismerhető a marketingkommunikáció sok területe, valamint az ügyfelekkel való magatartás megfelelő formája. Ez a cég kiválóan alkalmas a releváns tapasztalatok megszerzésére, nemcsak kezdők számára.
R. Krisztina

2013-ban kerültem a PRove Kommunikációhoz, hogy kötelező szakmai gyakorlatomat ott töltsem el. Már az első alkalommal kellemes meglepetés ért, amikor nyugodt környezetben, egy fiatal, szimpatikus, közvetlen hölgy fogadott. Úgy éreztem, itt jó helyen leszek, ugyanis a szakmai fejlődés mellett fontos dolognak tartottam, hogy olyan miliőben dolgozhassak, ahova szívesen járok be, mindenféle feszültségektől mentesen, hiszen úgy a munkavégzés is hatékonyabb.

A PRove Kommunikációnál volt szerencsém először élesben kipróbálni, gyakorlatba fektetni mindazt, amit az iskolában megtanultam. Jó érzés volt, hogy teljes értékű munkatársként, olyan feladatokkal lettem megbízva, melyek valóban a szakmámba vágnak; valóságos feladatok, valóságos megrendelőktől, valóságos felelősséggel. Persze a kezem sosem volt teljesen elengedve, mindig megbeszéltük, mit csináltam jól, mit és hogyan lehetett volna jobban. Így ha odafigyeltem és megfogadtam a jó tanácsokat, valóban lehetőségem volt fejlődni.

A legnagyobb élmény számomra egy nagy rendezvény szervezésének munkálataiba való bepillantás volt. Itt megfigyelhettem, hogyan zajlik egy ilyen a valóságban, a tervezéstől az előkészületeken át egészen a kivitelezésig. Természetesen itt is mindent az elejétől kezdve és folyamatában is megbeszéltünk és a véleményemre is kíváncsiak voltak – ez igazán jó érzéssel tölt el egy kezdőt 🙂

Örülök, hogy olyan helyen tölthettem a gyakorlatomat, ahol tényleges tudással és tapasztalattal gyarapodhattam. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem csupán egy igazolást, hanem igazi fejlődést, gyakorlást akar.
F. Nikolett

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest