Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Közösségi marketing árajánlatkérés

 

Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Érintett weboldal*:

Érintett facebook oldal:

Egyéb közösségi oldal:

Tárgy:

Árajánlatot kérek a következőkre:

 Facebook oldal kezelése magyar nyelven Facebook oldal kezelése idegennyelven Facebook design készítése LinkedIn oldal kezelése Twitter oldal kezelése magyar nyelven Twitter oldal kezelése idegennyelven Twitter design készítése Google+ oldal kezelése magyar nyelven Google+ oldal kezelése idegennyelven Google+ oldal design készítése Youtube csatorna kezelése Egyéb közösségi médiacsatorna kezelése Microsite-készítés SEO szövegírás Blogírás Videomarketing

Egyéb üzenet:

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

24 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest