Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Legyen hatékony weboldala!

 

Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Tárgy:

Rendelkezik működő weboldallal?

 igen nem

Már van weboldalam a meglévő weboldal címe:

Ajánlatot kérnék a következő(k)re:

 weboldalt szeretnék készíttetni fejleszteni szeretném a weboldalam teljes megújítást szeretnék a weboldalamnak nem tudom milyen típusú a weboldalam van wordpress oldallal rendelkezem html oldallal rendelkezem joomla oldallal rendelkezem drupal oldallal rendelkezem az oldal nyelve magyar az oldal nyelve többnyelvű webshopot is szeretnék szükségem van tárhelyre már van tárhelyem szükségem van domainnévre már megvan a domain nevem optimalizálásra lenne szükségem adwords kampányt szeretnék

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

24 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest