Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Offline marketing árajánlatkérés

 

Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Tárgy:

Árajánlatot kérek a következőkre:

 Marketingaudit Stratégiatervezés és kivitelezés Szolgáltatás- és termékmarketing Folyamatmenedzsment, szervezetfejlesztés Márkaépítés és termékmenedzsment Változás- és válságmenedzsment Nemzetközipiacra-lépés Külső és belső pr, illetve projekt alapú kommunikációs stratégiák Média és kommunikációs audit Arculatépítés, imázsmenedzsment Szervezetikultúra-menedzsment Sajtótájékoztatók és sajtókonferenciák Sajtóközlemények és cikkek írása Médiafigyelés Médiakommunikáció és témamenedzsment Médiavásárlás Rendezvények, konferenciák, tájékoztatók, fórumok, üzemlátogatások szervezése, lebonyolítása Szakmai kiállítások anyagainak összeállítása, szervezése lebonyolítása Belső rendezvények, céges napok, egészségnapok, nyílt napok lebonyolítása Pr-filmek és videók készítése, fotózás CSR-tervezés Tréningek Vezetői tanácsadás, coaching Marketinginformációs rendszer kialakítása Arculattervezés (logó, brand, kis- és nagyarculat, arculati kézikönyv kodifikálás) Kiadványtervezés, nyomdai kivitelezés Grafikai tervezés Reklámszöveg- és szlogenírás Rendezvény- és eseményszervezés Ajándéktárgyak beszerzése, tervezése Piackutatás

Egyéb üzenet:

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

24 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest