Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Mélyinterjúk, fókuszcsoport-vizsgálatok

Mélyinterjúk

Szakértő munkatársaink csoportvezetésben jártas moderátorok, akik egy részletesen kidolgozott interjúvázlat alapján interjút készítenek a megkérdezettekkel. Az interjú során megpróbáljuk feltárni az interjún résztvevők véleményeit, gondolatait a válaszok mögöttes jelentését vizsgálva. Az általunk végzett mélyinterjúk például a fogyasztói vélemények mélyebb megismerésére, vezetői, vezetési problémák feltárására alkalmasak, de a folyamatmenedzsment szolgáltatásunk során is használhatjuk az eszközt. Az egyéni mélyinterjúk során szakértő kutatónk egy kétszemélyes meeting során a gondosan kiválasztott alannyal beszélget. Minden esetben az ügyfeleinkkel előre egyeztetett témák különböző aspektusait vitatják meg a beszélgetés során.

Az általunk vezetett mélyinterjú-ülés időtartama megközelítőleg másfél óra. A beszélgetést rögzíthetjük elektronikus formában, amit a megrendelőnknek az esetek többségében átadunk annak érdekében, hogy a vállalkozásával kapcsolatos további lényeges döntéseket meg tudja hozni.

Előre egyeztetett interjúvázlat alapján végezzük az interjút, amely pontos követése során a kérdezőbiztos garantáltan nem befolyásolja a megkérdezettet.

Fókuszcsoportos vizsgálatok

Ezzel a módszerrel szakértőink olyan véleményeket, megnyilvánulásokat és gondolatokat tudnak a felszínre hozni a résztvevőkből, amelyek más kutatóknál, valamint más módszerek alkalmazásánál rejtve maradnának. A kötetlen beszélgetés során a résztvevők lehetőséget kapnak nyíltan véleményezni az aktuális kutatási témával kapcsolatos hipotéziseket is. A csoportos tevékenység hatására a résztvevők bátrabbak lesznek, ezáltal könnyebben nyílnak meg kutató munkatársaink előtt. Azonban, ennek a módszernek akad korlátja is, mivel az eredmények nem számszerűsíthetőek, így csak kvantitatív kutatással lehet értelmezni a feltárt jelenségeket. Szakértőink mindenben a rendelkezésére állnak, ha a fókuszcsoportos kutatás mellett dönt vállalkozásával, márkájával vagy termékével kapcsolatos feltérképezés során!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest