Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Sajtóközlemények és cikkek írása

A sajtóközlemények célja a rendszeres tájékoztatás, mely ilyen formában ingyenes. Elhivatottak vagyunk professzionálisan összeállított anyagok írása tekintetében. Célunk, hogy rendszeres és megbízható tájékoztatás jelenjen meg a sajtóban, ügyfeleink ismertségének növelése érdekében. Nemcsak az olvasókban vagy a nézőkben, hanem a sajtó munkatársaiban is egyfajta stabilitást fog eredményezni az általunk koordinált folyamatos jelenlét. A kiváló minőségű sajtóközlemények óriási jelentőségűek a sajtóval való kapcsolattartás kiépítési folyamatának és a sajtókapcsolatoknak.

Mint minden más esetben, a sajtóközlemény esetében is teljes mértékben szem előtt tartjuk az elemi követelményeket, amik visszatükrözik ügyfeleink üzenetét és vállalkozásuk imázsát. Ebből kifolyólag szakértő munkatársaink a sajtóközleményeket a célcsoportnak megfelelő stílusban, tartalomban, nyelvezetben, illetve terjedelemben is megfelelően készítik el, úgy, hogy az adott médiumokhoz is igazodunk.

A sajtóközlemények előnye, hogy a szerkesztőségi anyagokba fektetett olvasói, illetve nézői bizalom jóval nagyobb, szemben az sok alkalommal elutasított hirdetésekkel. A sajtóközlemények kiadásáról és azok lehetséges témáiról, illetve a feldolgozásuk időpontjairól is részletes ütemterveket készítünk, igazodva a jövőbeni eseményekhez vagy akár a rendezvényekhez. Ezek a tervek a tudatos és az előre tervezhető sajtókommunikációt jelenthetik ügyfeleink számára.

Nem szabad megfeledkezni a sajtóban aktuálisan megjelenő témákra való reagálásról sem, hiszen ezek gyors interakciót kívánnak.

A sajtóanyagok meghatározó mérföldkövek lehetnek egy vállalkozás életében. Segítünk, hogy a nyilvános megjelenések gazdasági hasznot hajtó események legyenek. Éppen ezért a médialista összeállításától, a follow up-ig mindent ránk bízhat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

24 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest