Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Alfabusz cégprospektus

Grafikai tervezés Alfabusz cégprospektusEgy cégprospektus nem véletlenül része az arculatnak.

Valóban tükrözi vagy akár szó szerint biztosítja a cég arcát. Nem csak információt és képeket tartalmaz, hanem közvetíti a vállalkozás által képviselt értékeket, gondolatmódot és küldetést is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mind a tartalom, mind a külalak megfelelő kezekbe kerüljön a kialakítás során. Az Alfabusz termékei és grafikailag is látható arculatelemei megfelelő egyensúlyban kellett, hogy bemutassák a vállalkozást.

Az Alfabusz logójában jelen lévő alfa jel a prospektuson is kiemelt szerepet kapott. Az elkészült cégprospektus több oldalas termékbemutató lett, amelyből ágazati szinten többféle is készült.

A prospektus borítója az aktuális trendeknek megfelelően UV-formalakk megoldású volt.

Ha kíváncsi további, általunk készített grafikai munka referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

Vélemény, hozzászólás?

tizenhét + 8 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest