Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Art in Home

Sajnos a vállalkozás már megszűnt. A magyar weboldalak készítése mellett, foglalkozunk olyan cégekkel is, melyeknek külföldi célközönsége is van, mint például az Art in Home www.artinhome.hu és az www.artistsforhome.com. Számunkra nem okoz gondot egy angol vagy német weboldal létrehozása sem, hiszen kollégáink magas szintű nyelvtudása mellett a külföldi látogatók számára is létre tudjuk hozni a weboldalt.

                                                                         art in home     Art in Home angol

Vélemény, hozzászólás?

5 × négy =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest