Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Bonatti Fehérnemű honlap

Bonatti Fehérnemű honlapA Bonatti Fehérnemű márkabolt honlapja esetében az igény egy egyszerű, elegáns, nőiesebb weblap volt. Ez a honlap fejlesztés alatt áll, hiszen az első igények szerint egy webshop nélküli site-ot kért az ügyfél. Azóta azonban kiderült, hogy nagy igény lenne a webshopra, aminek kialakítása a 2019-es év fejlesztése lesz. Ennek a honlapnak külön referenciája, hogy a Facebook oldal kialakítása, beindítása, hirdetéseinek kezelése mellett a honlap blog részének tejes üzemeltetése is a mi feladatunk.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

18 − 15 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest