Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Céges ajándéktárgy és dekoráció készíttetése

Sok cégünk számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ez a weblap és a logótervezés mellett például ajándéktárgy vagy dekoráció készítést is jelent. Ilyenek például a céges tollak, lufik, céglogóval ellátott karácsonyi ajándékcsomagolások, termékcímkék, pólók, bögrék, szatyrok.

 

Céges ajándéktárgy és dekoráció készíttetése  Céges ajándéktárgy és dekoráció  Céges ajándéktárgy és dekoráció készíttetése -lufi

ajándéktárgy és dekoráció készíttetése  ajándéktárgy és dekoráció készíttetése -BKV   ajándéktárgy és dekoráció készíttetése - bkv egérpad

ajándéktárgy és dekoráció készíttetése - karácsonyi dekoráció impala

Vélemény, hozzászólás?

2 × 5 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest