A céges ajánlások a legjobb referenciáink. Ismerje meg mit mondtak mások! 

 

Minden cég vágya, hogy olyan marketing tanácsadó céget találjon, akinek tanácsai, munkái teljes mértékben szolgálják és erősítik a vállalati stratégiai célokat. A PRove Kommunikációval való együttműködésünk eredményei kiválóak, köszönhetően a kiemelkedő kreativitásnak és ügyfélközpontú hozzáállásnak (katalógus, névjegykártya, pr-tanácsadás, szakmai cikkek), s nem utolsósorban, ezen eszközök hatékonysága a bevételek tekintetében is mérhető volt. Cégvezetőként nagyon elégedett vagyok, hasonló eredményeket várok az együttműködésünktől a jövőben is.

Kiss Andrea, ügyvezető igazgató
BLC Tréning & Coaching Center Kft.

 

Cégünk a PRove Kommunikáció csapatát bízta meg új weboldalunk elkészítésével. Utólag elmondhatjuk, hogy ez remek döntés volt részünkről. Az egész cég olyan odadadással, olyan lelkiismeretesen és olyan kitartásal dolgozott az oldal design-ján és tartalmán, mintha csak a saját oldalukat csinálták volna. Ha biztos akar lenni benne, hogy jó kezekben van a megbízása, csak ajánlani tudom, hogy a PRove Kommunikáció csapatát válassza.

Balogh Miklós, ügyvezető
Konyha-szerviz Stúdió Bt.

 

A PRove Kommunikáció több weboldal elkészítésében, helyrehozásában és működtetésében segítettek nekem. Mivel én nem vagyok egy internetzseni, nagyon fontos volt, hogy számomra érthetően magyarázták el, hogyan valósulhat meg, amit szeretnék, és milyen jobb lehetőségek léteznek azoknál, mint amiket én ismerek. Kriszta marketinges, kreatív ötletei azonnal megvalósíthatók a gyakorlatban Tamás programozói segítségével. Ők tökéletesen értik egymást, egymás nyelvét, tehát nekem nem kellett megtanulnom a „számítógépes” nyelvet, ami rengeteg energiát szabadított fel a kreatív alkotáshoz, ami igazán érdekel.  Kreatív gondolkodás és technikai megvalósítás terén az internet világában nekem ők a nyerő páros.

Téli Márta, coach

 

A PRove Kommunikációt egy elégedett ügyfél ajánlása alapján, weboldalam elkészítése előtt kerestem fel. A sikeres együttműködésnek köszönhetően egy igazán személyre szabott és jól működő weboldal készült el. Tanácsaikkal azóta is segítenek, bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén gyorsan és segítőkészen reagálnak.

HÉCZEI design

 

A PRove Kommunikációval fél éve állunk kapcsolatban. Eleinte a Google AdWords hirdetéseink kezelését bíztuk rájuk, azonban elérkezettnek láttuk az időt a weboldalunkat is megújítani, amely feladatot is a PRove Kommunikációra bíztuk. A projekt során mind a kapcsolattartással, mind a projekthez tanúsított hozzáállásukkal meg voltunk elégedve, szívesen ajánljuk őket másoknak más projektek kapcsán is.

Kis László
JoyPhoto

 

A PRove Kommunikáció munkáját több weboldal létrehozásánál sikerült figyelemmel kísérnem, mire megbíztam őket saját oldalam elkészítésével. A közös munka folyamán egy nagyon aktív, nagyon kreatív alkotói közösségbe csöppentem, ahol nem elégedtek meg az én kéréseimmel, kívánságaimmal a munka folyamán, hanem folyamatosan hívták fel a figyelmemet, tanítottak arra, hogyan lesz szebb, hogyan fog jobban működni az oldalam. Nagyon köszönöm az oldalt és a közös munkát, ahol minden olyan természetes, baráti volt.

Istók Zsuzsa Interieur