Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

A digitális bank a jövő?

A digitális bank a jövő?

Az MKB Bank FinTech Programot indít a XXI. századi digitális bank fejlesztésére, platformot teremtve számos értékes partneri együttműködés számára. A program első lépcsője az Akadémia elvégzése.

A Bank pénzügyi start-upok és technológiával foglalkozó csoportok támogatására szervez egy négy héten át tartó, heti egy alkalmas akadémiát, melyen Magyarország legismertebb szakértői tartanak majd előadást a digitális pénzügyek világáról. Az akadémia a lakosság és a vállalatok pénzügyeinek átalakulása, a digitális bank és a digitális bankolás fejlődése, lehetséges kifutási pályái, vagy a hitelezés, a pénzforgalmi szolgáltatások, illetve a vagyonmenedzsment digitális gyakorlatai témákat járja majd körül. A cél a pénzügyi gondolkodás felzárkóztatása a gyors információkra épülő társadalom mellé.

„Hiszünk abban, hogy kötelező befektetni a hazai pénzügyi kultúra fejlesztésébe, a legújabb digitális pénzügyi technológiák megismertetésébe. Ennek a társadalmi missziónak a jegyében hívtuk életre Magyarország első FinTech Akadémiáját” – mondta Hetényi Márk, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettese. Elmondása szerint, arra próbálják motiválni a hazai fejlesztőket, hogy új megoldásokkal járuljanak hozzá a digitális bankolás, a mobilbankolás és a mobilfizetés fejlődéséhez.

Az első fordulóra való jelentkezés ugyan már lezárult, a programban azoknak van lehetősége részt venni, akiknek van előadható digitális pénzügyi megoldása, vagy megközelítése, amelyek megvalósításához, továbbfejlesztéséhez, vagy piaci bevezetéshez banki partnerre lenne szükség – az akadémia elvégzését követően – részt venni Magyarország első FinTech versenyén.

A verseny természetesen akkor lesz sikeres, ha a résztvevők már előzetesen alapos ismereteket szereztek a nemzetközi trendek alakulásáról, a legújabb technológiákról és gyakorlatokról, hogy innovatív ötleteik a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket.

A FinTech versenyre az akadémia végeztével 2016. december 1-ig lesz lehetőség jelentkezni.

Korábbi blogbejegyzésünkben már írtunk a FinTech-ről, amely  egy olyan lehetőség az információs technológia használatára, ami közelebb hozza egymáshoz a pénzügyi szolgáltatásokat és az ügyfeleket.

Vélemény, hozzászólás?

5 + hét =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest