Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

diO Kreatív Design Stratégiai Tervezés honlap

Dio Design stratégiai tervezés honlapAkárcsak a többi lakberendezési honlap esetében, a diO Kreatív Design Stratégiai Tervezés oldalán is nagy hangsúlyt helyeztünk a referenciamunkák megjelenítésére.

Éppen ezért a látványos, nagy felbontású képek, az enteriőr által sugárzott hangulat és az egyszerű minimalizmus keveréke jellemzi az oldalt. A menüpontok számát minimalizáltuk, a menüpontok lényegre törőek és a megszokottal ellentétben a baloldalon kaptak helyet. Valamint a honlapra egy blogoldalt is kialakítottunk.

Megbízás jellege: A honlap egyszeri megbízást jelentett, de az ügyféllel való kapcsolatunk folyamatos.

A megbízás tartalmazta a következőket: honlapkészítés, honlap szövegezése, honlap alapoptimalizálása.

Ha kíváncsi további, általunk készített honlap referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

7 + 8 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest