Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikumok honlap

Dr. Ganga kvantum natúr kozmetikumokDr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikumok speciális technológiával készülnek bio, illetve natúr alapanyagokból. A különleges, egyedileg tervezett energia szimbólumokkal ellátott csomagolásuk, a gyártó szerint kvantum fényesszenciális energiát hordoznak. Ezt a különleges terméket és a gyártó szolgáltatásait kellett megfelelő módon egy letisztult dizájnú honlappal visszaadni.

Mivel a feladat többszörösen összetett volt, és az általunk készített weboldal alapvetően a Dr. Ganga Kvantum Natúr Kozmetikumokat bemutató webshop mellett a szolgáltatásokat és egy blog keretén belül különböző tudásanyagokat is kellett, hogy biztosítson. Emellett szükséges volt esemény naptárral is ellátni a honlapot, amit később a tulajdonos minden más honlap funkcióval együtt önmaga kezelhetett.

A honlap tervezése mellett a cég logójának tervezése is a mi feladatunk volt, illetve az alapoptimalizálást és a Facebook oldal kialakítását is mi végeztük.

 

Vélemény, hozzászólás?

12 − 2 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest