Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Esthetic Line honlap

Esthetic Line honlapAz EstheticLine Beautycenter számára egy tejesen megújult honlapot készítettünk, ami mára már szintén átesett egy megújuláson. A régi honlap egy klasszikus szolgáltatásokat bemutató oldal volt.

Az új honlap blogbejegyzéseinek nagy részét is mi írtuk. Valamint a cég Facebook oldalát és AdWords hirdetéseit is időszakosan, az ügyféllel együtt, a mai napig kezeljük.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

7 − 6 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest