Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Impala kiállítás

Az egyik Konyhakiállításra az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standját két nap alatt, kis költségből, panelekből álló szerkezettel kellett megvalósítanunk.

Így a stand dekorációja olyan elemekből állt, amelyeket már valamilyen előző kiállításon alkalmaztunk. Ilyen volt például az interaktív fallal is, amelyet egy Otthon Design kiállításon használtunk előzőleg. A nagy méretű falszakaszra bárki, aki odajött a standhoz felírhatta, hogy számára mit jelent az otthon. A fal sikeresnek bizonyult, hiszen rengeteg új válasz érkezett, szebbnél szebb gondolatokkal.

A 6×4 méteres standon, a cégnek több stílusú asztalát, székeit mutattuk be, valamint egy bárasztalt és bárszékeket. Az élénk, világoskék étkezőgarnitúra minden látogató tekintetét vonzotta. A kiállított tömör tölgy asztal is rengeteg érdeklődőt csábított a standhoz.

Impala kiállítás

Impala kiállítás - kék étkezőgarnitúra

 

Vélemény, hozzászólás?

12 + 15 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest