Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Impala stand Construma 2015.

2015-ben 34. alkalommal rendezték meg a Construma építőipari és otthonteremtési kiállítást, melynek OTTHON Design kiállításán az Impala Bútorkereskedő Kft. is részt vett a G pavilonban.

A kiállításra látogatók öt pavilonban tekinthették meg a színes programokat és a kiállítók óriási választékát. Az Impala Bútorkereskedő Kft. – a Székkirály idén a szokásosnál kisebb standjának, füvesített falával és a falra függesztett székekkel tűnt ki a kiállítók kavalkádjából. Akik ellátogattak hozzájuk, nem csak termékeik széles választékából kaphattak ízelítőt, hanem részt vehettek egy nyereményjátékban is, melyben egy fehér relax fotelt sorsoltak ki a résztvevők között.

A standon nem csak a már korábban bemutatott Bristol tömör tölgyfa asztal aratott nagy sikert érdekes lábazatával és a színes Fabius székekkel, hanem a kerti bútorok iránt is nagy volt az érdeklődés. A legnagyobb érdekességet mégis a különleges, állítható irodaszékek jelentették.

Vélemény, hozzászólás?

tizenöt − hét =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest