Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Konyha-Szerviz Stúdió

Konyha-Szerviz StúdióA Konyha-Szerviz Stúdió egyedi konyhabútorok tervezésével, elkészítésével, felújításával és beszerelésével foglalkozik. A szolgáltatást nyújtó cégeknél figyelünk arra, hogy a weboldalra látogatóknak minél bővebb információ álljon rendelkezésére és ezeket az információkat könnyen elérjék. Ennek érdekében ezen a honlapon egyrészt olyan „gombokat” használunk, mint a „többet szeretnék tudni” vagy a „kérdezzen”, így a vásárlók a lehető leggyorsabban választ kaphatnak a bennük felmerülő kérdésekre, másrészt olyan űrlapokat állítottunk össze, amely nem csak a leendő vásárlók, hanem a cég részéről történő válaszadó életét is megkönnyítik.

Vélemény, hozzászólás?

14 − 9 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest