Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Konyhakiállítás 2017 – Impala stand

A 2017-es konyhakiállításon az Impala Bútorkereskedő Kft. számára terveztünk, kiviteleztünk stand dekorációt. Amelyek nem másból készültek, mint színes, cukorszórásos fánkokból! Az édes dekorációt minden arra járó érdeklődéssel és nagy mosollyal fogadta. Kevesen hitték el, hogy ezek valódi fánkok. Mindemellett az illatmarketinget is segítségül hívtuk, hiszen a dobogókat melyek kiemeltek egyes termékeket, kávészemekkel fedtük be. Végül pedig néhány olyan asztali dekorációt is készítettünk, amelyek alapja pillecukor volt.

Konyhakiállítás 2017

Konyhakiállítás 2017 Impala

Konyhakiállítás 2017 Impala stand

 

 

Vélemény, hozzászólás?

tizenkilenc − 13 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest