Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Konyhakiállítás 2018 – Székkirály stand

A Konyhakiállítás az egyik legnagyobb és legszínesebb lakberendezési kiállítás, amelyen az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály évek óta kiállít. A PRove Kommunikáció évek óta készít a cég számára standokat, amelyek sokszor a lehető legkisebb költségvetésből valósulnak meg.

2018-ban egy egyszerűbb dizájnú standot készítettünk, amely a cég színeit helyezte előtérbe. A falra függesztett székekkel, a három-féle étkezőgarnitúrával és bárszékekkel sok látogatót és folyamatos nyüzsgést értünk el a stand körül.

A stand adottságából adódóan igazodnunk kellett egy magasított falformához, ami csak részlegesen volt magasított a hosszanti oldalon és, amelyet az előnyünkre fordítottunk, kihasználva a vízszintes sávok adta lehetőségeket.

Konyhakiállítás 2018 – Székkirály stand

Vélemény, hozzászólás?

húsz + 13 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest