Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Krémvilág honlap

Krémvilág honlapA Krémvilág egy kozmetikai termékeket forgalmazó webshop, amely törzsvásárlókat is tud kezelni.

A kialakítás során a honlap design elemeinek és szerkezetének megvalósítása, az ügyfélbarát, átlátható felépítés tartozott a feladataink közé. A termékek feltöltését, a szövegek írását az ügyfél vállalta és valósította meg.

A weboldalon a könnyebb keresés érdekében külön oldalra kerültek az arc- és testápoló termékek, valamint a sminkek. Emellett bőrtípus és ápolástípus szerint is csoportosítva lettek a termékek. A honlapra egy blogoldal is került, ahol a cég a legújabb termékeit, újdonságait mutathatja be, bőrápolási tippjeit mondhatja el.

Ha kíváncsi további, általunk készített honlapreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

egy × 3 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest