Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Lingel Design Kft.

Lingel Design Kft.A Lingel Design Kft. egy lakberendezői oldal, melynél nagy szerepet kapott az enteriőr képek és az egyszerű színek használata. Mi úgy gondoljuk, hogy minden sikeres weboldal látogatottságot és bevételt hoz. A látogatottság ma már a social media különböző platformjainak segítségével is elérhető, ezért minden általunk készített honlap reszponzív. Weboldalainkon keresztül a látogatók könnyen kapcsolódhatnak a különböző közösségi oldalakhoz, ami ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy ismertté váljon egy vállalkozás.

Vélemény, hozzászólás?

kilenc + 19 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest