Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

LOSZ weboldal

A Lakberendezők Országos Szövetsége honlapjának teljes megújítása sem volt számunkra kihívás. Az új weboldal teljesen új kinézetet kapott többször is, mely így funkcióit és menüpontjait tekintve, sokkal átláthatóbb és látogatóbarátabb oldal lett, mint az eredeti és az előző.

Az első alkalommal az új design mellett megváltoztak a színek is. A sötétkéket felváltották a pasztellszínek és ezáltal sokkal barátságosabb és stílusosabb hatást értünk el. A funkciók szempontjából az oldal megőrizte a blogolás lehetőségét, kiegészült egy eseménynaptárral és interaktívabb is lett.

A szövetség honlapjának második redesigne-ja már, design szempontból, nem jelentett lényeges változást. Csak a színek igazodtak az új logóhoz, így egy kicsit sötétebbé vált az oldal, ezáltal a szövetség egy sokkal tekintélyesebb hangulattal fogadja a látogatókat.

                                             LOSZ régi weboldal  LOSZ új weboldal

LOSZ weboldal 2018

 

A képeken az eredeti, az első és a második honlapváltozat is látható.

Vélemény, hozzászólás?

8 + hat =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest