Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Napi lakberendezés honlap

Napi lakberendezés honlapA Napi lakberendezés honlap egy lakberendezési témával foglalkozó online magazin, amely akár  egy kísérleti projektnek is tekinthető.

A honlapot ügyfelünk számára kísérleti alapon hoztuk létre, hogy a WordPress felületet és ennek a programozási formának a kereteit, illetve lehetőségeit Ő és kollégái is megismerhessék. De a kísérlet olyan jól sikerült, hogy a Napi lakberendezés online magazin önálló életre kelt. A weblap kinézete, grafikai stílusa kifejezetten a témához illeszkedő magazinjelleget kapott. Így a több rovattal is rendelkező Napi lakberendezés kezdőlapja színes. A weboldal sok-sok kép megjelenítésére alkalmas sablont kapott, ami a szem számára ingergazdag.

Ha kíváncsi további, általunk készített honlapreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

12 − nyolc =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest