Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Névjegykártya készítés

Sok ügyfelünk számára a weblap tervezése, a logó tervezésével indul. Így, akinek nincs kialakult arculata általában a legalapvetőbb arculati elemek (mint például a névjegykártya) tervezését is tőlünk igényli.

Ilyenek például a névjegykártyák, cégkártyák, kuponok, bérletek, levélpapírok, sőt még akár a kültéri arculati elemek és a céges autó kialakítás is.

 Természetesen az ilyen megbízatások esetében a leggyakoribbak a névjegykártyák. Ezeknek a megtervezésénél, elkészítésénél nemcsak figyelembe vesszük a cég arculati színeit, logóját, hanem a megrendelő igényeire is maximálisan figyelünk. De mégis a legfontosabb az, hogy informatívak legyenek, minden adatot helyesen tartalmazzanak és azok jól olvashatóak legyenek. Az már csak hab a tortán, ha az ügyfél engedi, hogy a névjegykártya hátoldalát is hasznossá tegyük.

A Vértespapír egy papíráru, írószer-irodaszer és számítástechnikai teremékeket forgalmazó webshop.

A cég számára kétoldalas cégkártyát készítetünk. Ami kis méretéből adódóan névjegykártyaként is használható. Főként arra a célra készült, hogy a cég minden szállításnál a termékek mellé tudja tenni, mint egy szórólapot. Figyelemfelkeltő és informatív.

Ha kíváncsi további, általunk készített grafikai munka referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

Névjegykártya készítés

Vélemény, hozzászólás?

2 × öt =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest