Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Oktatások, előadások

Nem egyszer fordult már elő, hogy felkértek bennünket különböző előadások, oktatások megtartására iskolákban, szövetségeknél. Például többször tartottunk előadást a MUOSZ számára is.

Marketinges cégként általában a Facebook biztonságos használatáról, az online marketingről és honlapkészítésről szólnak az általunk tartott oktatások.

Amikor meghívnak bennünket egy-egy ilyen oktatás megtartására, mindig úgy állítjuk össze az előadás anyagát, hogy az az adott célcsoport számára megfelelő és megfelelően informatív legyen. De az is előfordult már, hogy egy számunkra fontos, társadalmi célú oktatási felkérésnek ellenszolgáltatás nélkül is eleget tettünk.

Emellett mi magunk is indítottuk rövid képzéseket, amelyek nagyon sikeresnek bizonyultak. Egyik ilyen sikeres képzésünk volt a barista tanfolyam.

Oktatások, előadások Oktatások, előadások - barista

oktatások, előadások - impala luca szek

Vélemény, hozzászólás?

6 + tizenhat =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest