Dorka családi apartman logó

A Dorka családi apartman honlapjának elkészítése mellett a Dorka családi apartman logó megtervezése is cégünk feladata volt.

Dorka családi apartman logó - Logó tervezésA Dorka családi apartman egy négycsillagos családbarát szálláshely Zalakaroson. A tulajdonosok számára kifejezetten fontos a családi kötelék megerősítése, valamint a szeretteinkkel együtt töltött minőségi idő fontossága is. Ebben a letisztult, de annál lényegre törőbb logóban egy stilizált házikót láthatunk, amelynek közepében egy D betű utal az apartman nevére. A ház és a D betű grafikai találkozásából kialakult összefonódó szárnyak olyanok, mint egy nyitott ajtó, ami a vendégszeretetet jelképezi. Azt sugallja a honlaplátogató felé, hogy minden érdeklődőt egész évben szeretettel várnak a Dorka családi apartmanban. A tudatos színhasználat kifejezetten fontos egy logó elkészítésekor, hiszen a megfelelő logószínek kiválasztásával hangsúlyozni tudjuk azokat az értékeket, üzeneteket, amelyeket egy vállalkozás képvisel.

A Dorka családi apartman logó többféle színben is elkészült, az eleganciát tükröző egyszínes fehér és a vidámságot, pajkosságot, családi élményeket, illetve a Zalakarosra jellemző vizet, természetet tükröző kék és zöld színekben egyaránt. A logó tudatosan összeválogatott színei, a kék és a zöld a környezetközeliség érzetét keltik az árnyalatok tökéletes összhangjával.

A kék békét és nyugalmat tükröz, a zöld kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása pedig talán mindenki számára ismert. Mindezek mellett ez a különösen közkedvelt színkombináció nagyon kifejező, mert játékosságra és kreativitásra utal.

Ha a Dorka családi apartman logó felkeltette az érdeklődését, az általunk készített többi logó referenciát IDE kattintva tekintheti meg.