Hoventa kiállítás 2011 – Székkirály stand

A hét ország kiállítóinak részvételével lezajlott Hoventa kiállítás egy nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás, ahol

az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály egy hatalmas, amorf alakú standdal volt jelen. A kivitelezés érdekessége az volt, hogy a stand egyetlen, nagyon hosszú, 12 méteres fallal rendelkezett, alapterülete pedig szabálytalan volt. Éppen ezért, az első lépésben egy 12 méter hosszú vázszerkezetet kellett építeni, hogy legyen hátfalunk és azt tudjuk dekorálni.

Az idei kiállításon az egyik fő szerepet a retro stílus kapta. Ezért a 12 méteres fal, élénk, jellegzetes színű, pöttyös burkolatot kapott. A fal, valamint a kiállítótér felső tartó szerkezetéről lelógó székek vonzották a látogatók szemét. Így a standnál mindig sok volt az érdeklődő, de emellett voltak külön programok is.

A kiállítás idejére összehoztuk két ügyfelünket, így a standon az Xantos Mobil Masszázs is jelen volt, amely előzetes bejelentkezés alapján ellazító irodai székes masszázzsal lepte meg az arra járókat. Továbbá nagy sikert aratott az Impala logójával ellátott négyzetes alakú répatorta is.

Hoventa kiállítás 2011 - Székkirály stand

A fenti képen jól látható, hogy négy Thonet-szék került felfüggesztésre a stand fölé, amelyek az egész kiállítási területről észrevehetőek voltak, így a kiállítás résztvevői messziről láthatták, hogy ennél a standnál székeket biztosan lehet találni.

Hoventa kiállítás 2011 - Székkirály

Már kora reggel is nagy volt a forgalom az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standjánál.

Hoventa kiállítás 2011 - Székkirály süti

Hoventa kiállítás 2011 - Székkirály - XMM