Motivációtérkép logó

A Motivációtérkép honlap mellett cégünk készítette a Motivációtérkép logóját is.

 Motivációtérkép logó - A java most jönA logót egy olyan hölgynek készítettük, aki rendkívül precíz a munkáját illetően. A többek között akkreditált bussiness coach-ként, trénerként, pr-szakközgazdászként valamint angol nyelvtanárként dolgozó hölgy neve Vécsey Katalin. A Motivációtérkép logó központi eleme a név monogramja: a „VK”. Így biztosítottuk azt is, hogy a coach neve egybefonódik a Motivációtérképpel az ügyfelei körében.

A „V” betű jobb szára egy felfelé mutató nyílként végződik, ami szimbolizálja a pozitív gondolkodást, az előrehaladást és motivációra ösztönözi az embereket. Fontos volt, hogy az ügyfelek érezzék, a legjobb dolog, amit tehetnek magukért és azért, hogy az életüket érintő problémákat a lehető leghatékonyabban megoldják, az ha felkeresik Vécsey Katalin motivációs térképpel foglalkozó coach-ot. Az ő segítségével apránként megtalálják a helyes utat.

A Motivációtérkép logó kék és zöld (az ég és a földi valóság) színével tökéletesen harmonizál az oldal dizájnja és színvilága. A letisztult színek használatával és összhatásával is érzékeltetni lehet, hogy az oldal tulajdonosa egy összeszedett, alapos munkájú ember.

A Motivációtérkép logó fontos része a coach szlogene, azaz „A java most jön!”. A szlogen összefoglalja a szakember szemléletmódját és biztosítja afelől ügyfeleit, hogy ha őt választják, jövőjükre nem aggódással, hanem lehetőségekkel teli útként fognak tekinteni.

Ha kíváncsi további, általunk készített logó referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!