Névjegykártya készítés

Sok ügyfelünk számára a weblap tervezése, a logó tervezésével indul. Így, akinek nincs kialakult arculata általában a legalapvetőbb arculati elemek (mint például a névjegykártya) tervezését is tőlünk igényli.

Ilyenek például a névjegykártyák, cégkártyák, kuponok, bérletek, levélpapírok, sőt még akár a kültéri arculati elemek és a céges autó kialakítás is.

 Természetesen az ilyen megbízatások esetében a leggyakoribbak a névjegykártyák. Ezeknek a megtervezésénél, elkészítésénél nemcsak figyelembe vesszük a cég arculati színeit, logóját, hanem a megrendelő igényeire is maximálisan figyelünk. De mégis a legfontosabb az, hogy informatívak legyenek, minden adatot helyesen tartalmazzanak és azok jól olvashatóak legyenek. Az már csak hab a tortán, ha az ügyfél engedi, hogy a névjegykártya hátoldalát is hasznossá tegyük.

A Vértespapír egy papíráru, írószer-irodaszer és számítástechnikai teremékeket forgalmazó webshop.

A cég számára kétoldalas cégkártyát készítetünk. Ami kis méretéből adódóan névjegykártyaként is használható. Főként arra a célra készült, hogy a cég minden szállításnál a termékek mellé tudja tenni, mint egy szórólapot. Figyelemfelkeltő és informatív.

Ha kíváncsi további, általunk készített grafikai munka referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

Névjegykártya készítés