Ózonos fertőtlenítés logó

Az Ózonos fertőtlenítés logó a honlappal egy időben készült el mindössze 3 hét alatt.

Az Ózonos fertőtlenítés logó a honlappal egy időben készült el mindössze 3 hét alatt.Az Ózonos fertőtlenítés logó minden elemében az ózonos fertőtlenítés szolgáltatását szimbolizálja. Ez a sterilizálási forma egy ózongenerátoros fertőtlenítési módszer. Ami ózonnal azaz O3-mal történik. Az eljárás alatt egy generátor ózont állít elő a helyiségben lévő levegőből, amely befújásos módon elpusztítja a levegőben lévő és a tárgyakon megtapadt vírusokat, baktériumokat, penészgombát, emellett kiírtja az ott található kártékony élőlényeket, például az atkákat, ágyi poloskákat, pókokat.

A Ózonos fertőtlenítés logó letisztultsága kifejezi azt, hogy ez a módszer milyen egyszerű, de egyben nagyszerű. Hiszen nem titok, hogy ez a fajta fertőtlenítési eljárás bizonyulhat a leggyorsabbnak, leghatékonyabbnak és leginkább környezetbarátnak és, ami a legjobb, hogy mindezt vegyszerek nélkül lehet elérni.

A Ózonos fertőtlenítés logó eleme maga a kifejezés felirat formájában, így már rögtön a logóra tekintve tudja a szemlélő, hogy miről is van szó. A logó másik eleme a fújást szimbolizáló motívum, ami szorosan kapcsolódik a cég által kínált szolgáltatások folyamatához. Ezeknek a szellőknek a végén található az O3 molekula, ami az ózonra utal.

A logó színei, a kék és a zöld, a tisztaság jelképei és árnyalataik itt tökéletes összhangban vannak egymással. Ehhez illeszkednek a weboldalon feltűnő további színek és színvilág. A tudatosan alkalmazott színekkel a takarításhoz és a tisztasághoz is igyekeztünk kapcsolódni.

Ha kíváncsi további, általunk készített logó referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!