Sivananda Jógaközpont weboldal

A Sivananda Jógaközpont honlapja harmóniát sugárzó megjelenést kapott.

A Sivananda JógaköA Sivananda Jógaközpont honlapja harmóniát sugároz.zpont honlapja egy régi programozási rendszerrel működő weboldal leváltásával kapott tőlünk új designt. Az ügyfeleink elégedettsége és a weboldal látványos, esztétikus megjelenésének elérése érdekében figyelembe vettük az oldal funkcióit, a korábbi hatalmas mennyiségű tartalmat és az ügyfelünk cégprofilját. Fontosnak tartjuk, hogy az oldal nem csak az ügyfél számára legyen tetszetős, hanem az a szolgáltatásához illő és célcsoportjának is megfelelő színvilágú, elrendezésű formát kapjon. Mindezek mellett elvárás, hogy könnyen használható és átlátható weboldal jöjjön létre mindkét fél számára. Éppen ezért .

A kezdőoldalon az ügyfél igényének megfelelően az elérhetőségek és a cégadatok kerültek az oldal legtetejére. De az alatta látható logó is hangsúlyos szerepet kapott, amelyet az oldal színei kiemelnek. Az oldalra először beérkező látogatót azonban a lapozható, teljes oldal szélességű képekkel megjelenő slider fogadja. A kezdőoldalon található rövid bemutatkozása alatt, a funkcionalitást előtérbe helyező, elkövetkezendő események jelennek meg naptár stílusban, valamint lefelé haladva egy órarend is.

Továbbá, az ügyfél igényeinek megfelelően a Sivananda Jógaközpont honlapja számára készült egy webshop rész is, több termékkategóriával.

Megbízás időpontja: 2020

Ha szeretne még több általunk készített honlap referenciát látni , nézze meg portfólióinkat vagy tekintse meg a többi szolgáltatásunk referenciamunkáit is.