Székkirály stand – SIRHA kiállítás 2014

A SIRHA kiállítás egy nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás, amelyet nem minden évben rendeznek meg.

A budapesti kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, a cukrászipar, a vendéglátóipar és a csomagolóipar képviselői számára.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály SIRHA kiállítás standján a 2014-es trendek, az új formák és a minőségi termékek iránt érdeklődők számára mutatta be legújabb termékeit. A kiállításon az utolsó percben vettünk részt, ezért rohamtempóval kellett standot tervezni, egy stand panelekből álló építési szerkezettel. A standon helyet kellett kapjanak a cég kültéri bútorai is. Ezért az egyik falrész élő fallá változott és arra a térfélre csoportosultak a kültéri bútorok. Mivel a stand a megszokotthoz képest egy nagyobb stand volt, ezért az egyes termékek kiemelésére dobogókat állítottunk fel különböző méretben.

Székkirály stand – SIRHA kiállítás 2014

A szabvány elemekből felépülő stand, a logó és a színes felületek mellett mindkét végén egy egy érdekességet tartalmazott. A stand hosszabbik falfelületére egy méter szélességben élő növények kerültek, ezek változtatták élőfallá ezt a felületet. A másik oldalon a mostani trendnek megfelelően egy olyan szóhalmaz került, grafikai megoldással, ami az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály tevékenységeit ölelte fel.

Székkirály stand – SIRHA kiállítás

Székkirály stand 2014 – SIRHA kiállítás

 

Ha kíváncsi további, általunk készített kiállítás referenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!