Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Potens Kft. honlap – 2014.

 

Potens Kft. honlap - 2014.A Potens Kft. honlap egy debreceni könyvelőiroda honlapja.

A weboldal tökéletesen példázza azt az esetet, amikor jó honlapot – domainnév és tárhelyvásárlással, honlaptervezéssel, szövegírással, Facebook profillal és akár új logóval együtt is – három hét alatt meg lehet valósítani. Elsődlegesek voltak a funkciók és az információ, ezt egészítette ki a bizalmat sugárzó küllem.

Természetesen a honlap ma már olyan, mint egy jó kirakat vonzza a vásárlókat, de az elkészülte után is sok feladat van vele, hogy látogatott legyen.

A weboldalnak is sugároznia kellett azt, amit a cég is sugároz. Komoly, profi könyvelő iroda, amely a Debreceniek segítségére van.

Emellett a cég logóját is mi terveztük.

Vélemény, hozzászólás?

2 + kettő =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest