Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Prospektusok készítése

Többször előfordult már, hogy ügyfeleink megkértek minket, készítsünk számukra prospektust.

A prospektusok készítése is olyan feladat, amelynél ügyelnünk kell arra, hogy a készülő prospektus illeszkedjen a cég megjelenéséhez, cégarculatához.

Nagy figyelmet fordítunk a design kialakítására, a megfelelő formátum kiválasztására és arra, hogy az elkészült termék funkciójának eleget tegyen. Többnyire az olyan aktuális trendeket figyelembe véve, mint a tördelés, az nyomás, a papír, készítjük el a végleges prospektust. Természetesen mindezt az ügyfél elképzeléseinek, igényeinek eleget téve.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy azok a munkák, amelyeknek mi írtuk a szövegét, minden helyesírási hibától mentesek legyenek. Legyenek ezek online felületek, mint a honlapok, vagy nyomtatott megjelenések, mint a cikkek, a szórólapok vagy a prospektusok.

Prospektusok készítése roszatom

Prospektusok készítése

Prospektusok készítése - nyitott

 

  Prospektusok készítése - algologie  Prospektusok készítése - szépségápolás

 

Vélemény, hozzászólás?

tíz + 12 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest