Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Elfogadóhelyek

A PRove Card biztosítja, hogy a kártya tulajdonosa országosan több mint 1100 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolhasson különböző termékeket és szolgáltatásokat.

A kártya és a kedvezmény erőssége, hogy az országban egyedüliként (!) az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét (azaz 15% esetén csak 7,5%-ot) a kártyatulajdonosok, így évi több tízezer – vagy akár több mint százezer – forintot is meg tudnak takarítani családi vásárlásaik során.

Elfogadóhelyek - PRove Card kedvezményes marketingkártya választék - ÉVES PROVE CARD kedvezményes marketingkártyaNéhány kedvezményt adó cég a teljesség igénye nélkül: Agip Benzinkút, Thomas Jeans, Vasedény, Dr. Orto, Pátria Irodaszer, Oázis Kertészet, Cafe Vian, Láng Autóalkatrész,  LBT Kft., KES Papír, Gravír Expressz, Hertz, Duran szendvics, Friday’s, Planet Sushi, Pizza King, Okay Italia, Konkurencia fehérnemű, Novetex, Tajti Music, stb. A kedvezményes vásárlásra az Euro Discount Club matricával ellátott üzletekben, az azon feltüntetett százalék mértékéig van lehetőség. A kártyát a blokkolás, illetve a számlázás előtt kell felmutatni, ekkor az elfogadóhely munkatársa ellenőrzi az érvényességet, adott esetben beolvassa a kártyán szereplő vonalkódot.

Az alábbi kereső segítségével akár régiók, akár tevékenységi körök szerint is kereshet az elfogadóhelyek között, hogy a legjobb ajánlatot találja meg.

 

Elfogadóhely kereső

Mielőtt keresni kezdene, tájékoztatjuk, hogy ha budapesti kerületre szeretne keresni, akkor a kerületet arab számmal és pont nélkül írja be a keresőmezőbe!

 

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

24 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest