Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

SIRHA Kiállítás 2018 – Impala stand

A SIRHA kiállítás a világ egyik legnagyobb élelmiszer és HoReCa kiállítása.

Erre a kiállításra egy indusztriális stílusalapokra épülő téglafalas hátteret készítettünk, amely nemcsak a loft lakások bizonyos irányzatát, hanem akár a romkocsmákat is megidézte. Az Impala Bútorkereskedő Kft. standja számára a szőnyegezést is a falhoz igazítottuk, ezért téglavörös padlószőnyeget kértünk. A Székkirály az új beszállítójától származó termékeket szerette volna ezen a kiállításon jobban megismertetni az érdeklődőkkel. Így voltak olyan székek és karszékek, melyeket a kiemelés érdekében emelvényre helyeztünk. Valamint két, nagy méretű dobogót is elhelyeztünk a standon, amelyek ugyancsak téglafalas borítást kaptak.

Ha kíváncsi további, általunk készített kiállításreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

SIHRA Kiállítás 2018 Impala stand

SIRHA Kiállítás 2018

Vélemény, hozzászólás?

hat + 10 =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest