Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Superhair honlap

Superhair honlapA Superhair fő profilja a hajhosszabbítás. A cég legfontosabb kommunikációs csatornája a Facebook, és a cég Facebookon lévő vállalati oldala.

Amikor felkértek bennünket a honlap kialakítására, a legfontosabb feltétel az volt, hogy a Facebook mint kommunikációs csatorna jelenjen meg a honlap főoldalán. Ezért egy, a Facebookkal összekötött bejegyzésfolyam került beillesztésre a weboldalra. Az ügyfél kérésére ez a weboldal egy inverz (sötét háttérrel rendelkező) honlap lett.

A honlap alapszövegezése is részben a mi feladatunk volt, továbbá a cég logóját is mi terveztük.

A Superhair a Miss International Hungary partnere, így arra is oda kellett figyelnünk, hogy szépségkirálynőkhöz méltó honlapot készítsünk.

Ha kíváncsi további, általunk készített honlapreferenciákra kattintson IDE, vagy nézze meg ezt a menüpontot!

 

Vélemény, hozzászólás?

19 − három =

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest