Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Egyéb szolgáltatások

 

Egyéb szolgáltatások

Illusztráció Burton/Corbis

Vannak olyan szolgáltatásaink, amelyek csak bizonyos szegmenseket, részpiacokat, részterületeket érintenek vagy éppen csak egyszerűen nem sorolhatók be általánosságban véve bárhova, szívünknek mégis kedvesek. Az egyéb szolgáltatások menüpont alatt olyan szolgáltatásokat is találhat, amelyekről esetenként máshogy gondolkozunk, más módszereket alkalmazunk más ügynökségekhez képest. Ám minden szolgáltatásunkat az integrált gondolkodásmód hatja át, tudjuk miket várhatunk lépéseinkre és tudjuk mi a hatékonyság kulcsa.

 

Szolgáltatásaink:

 

Vendéglátói marketing és turizmusmarketing
Kozmetikai termékek piaci bevezetése
Coaching
Környezetmarketing, térmenedzsment
Üzletberendezés
Tréningek
Oktatás

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest