Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Kozmetikumok piaci bevezetése

Nagy divat a sajátkészítésű termék, egyfajta reneszánsza van a kézműves kozmetikumoknak. Hajdanán természetes volt, hogy az emberek mindent maguk előállítottak elő. Ma egy modernebb verzióban élvezhetjük a kémia csodás reakcióit, és így finom olajok keverékéből lúg segítségével egyedi szappanokat alkothatunk. De a bátrabbak képesek krémeket, lemosókat vagy fogkrémeket is összeállítani.

A hobbi tevékenységen túl gyártott termékek esetében viszont fontos tudni, hogy az eladásra kerülő kozmetikumoknak sokrétű törvényi szabályozása van. A kozmetikusom piaci bevezetése nem egyszerű folyamat.

Szükséges egy ÁNTSZ által engedélyezett műhely, ahol a GMP (good manufacturing process) elveknek, vagyis a helyes gyártási gyakorlatnak megfelelően zajlik a termékek előállítása, és erről nyilatkozni is kell. Minden gyártott tétel minőségét a műhelyben is ellenőrizni kell a kötelező laboratóriumi mikrobiológiai vizsgálatokon túl a saját minőségellenőrzési előírásoknak megfelelően.

Csak megfelelő diplomával rendelkező szakember végezheti el a biztonsági értékeléseket, kockázati számításokat a termék használatához, és csak ezután lehetséges a forgalombahozatali szám regisztrációja az európai uniós rendszerben.

A termékinformációs dokumentáció-dosszié összefoglalja az új termékhez kapcsolódó minden információt (alapanyagok minősége, receptúra, gyártás leírása, minőségellenőrzés, biztonsági értékelés, szakértői vélemény).

Miben tud Önnek segíteni szakértő kollégánk?

  • kozmetikumkészítő műhely kialakításában, felszerelésében, beüzemelésében,
  • termékkör kialakításában, fejlesztési és méretnövelési szaktanácsok adásában,
  • minőségellenőrzési rendszer kidolgozásában,
  • műhely és termékek engedélyezésével kapcsolatos tanácsadásban,
  • Európai Uniós regisztrációhoz szükséges dokumentumok készítésében,
  • a piacralépési-stratégia kidolgozásában,
  • marketingterv készítésében és megvalósításában.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! - Kozmetikumok piaci bevezetése

 

 

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest