Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Oktatások

Oktatás - Marketing mini MBAMarketing mini MBA

Sok vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy teljes állásban foglalkoztasson valakit, aki a marketinggel foglalkozik. Sőt, sok kkv esetében az is gyakori, hogy a feladatokat nem egy személy látja el. Tapasztalataink szerint számukra hasznos kétnapos mini marketing képzésünk, amely érthetően magyarázza el az alapokat és gyakorlati szempontokat figyelembe véve több részterületet is érint.

további részletek

Oktatás - Barista képzésBarista képzés

Kávékedvelő? Legyen Ön is Barista! Egynapos (délelőtt elmélet, délután gyakorlat) képzésünk bárki számára lehetőséget biztosít, hogy bepillantson a kávézás, a profi kávékészítés rejtelmeibe.

további részletek

 

Oktatás - Hátrányos helyzetű célcsoport – a turizmus kihasználatlan területeHátrányos helyzetű célcsoport – a turizmus kihasználatlan területe

Turizmusban dolgozik és érzi már a verseny szorító nyomását?
Mindent megtesznek a lehetőségek kihasználása érdekében?
Minden potenciális célcsoporttal foglalkoznak?
A legtöbben elfelejtik a hátrányos helyzetűeket, rokonaikat és barátaikat!
Ne tartozzon közéjük! Szerezzen versenyelőnyt!

további részletek

Hogyan hozzunk létre hatékony honlapot?Hogyan hozzunk létre hatékony honlapot?

Tudja, hogyan hoz pénzt egy honlap? Hatékony weboldalt szeretne, de sehogy sem sikerül? Tudni szeretné, hogyan kell jó weboldalt létrehozni? Látogatottságot, ismertséget szeretne? Vagy egyszerűen csak tudni akarja, mire kell figyelni, ha programozóval dolgoztat?

további részletek

 

Közösségi marketing - FacebookKözösségi marketing – Facebook

Jelen lenni a Facebookon – egy olyan elvárás a partnerektől, a piactól, a megfelelő célcsoporttól és a marketing világától, amit időráfordítással és hozzáértéssel, vagy sehogy sem érdemes csinálni!

további részletek

 

 

ProtokollProtokoll

A mindennapok viselkedési alapszabályai kötelező érvényűek valamennyi ember számára. A viselkedéskultúrát tanulni, frissíteni kell, mert a viselkedési szokások folyamatosan alakulnak, mozgásban vannak. Szakemberek számára fontos gyakorlatot és rutint szerezni a pr és a közszerepléssel kapcsolatos szituációk és mindennapi munkához kapcsolódó viselkedésről.

további részletek

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest