Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Vendéglátás marketing, turizmusmarketing

Mivel mindkettő terület alapvetően szolgáltatásmarketing, felmerülhet a jogos kérdés, miért kell külön kiemelni őket. Nos, nem csak azért, mert ezekben vagy ezek bizonyos piaci területén több tapasztalattal rendelkezünk az átlagos ügynökségeknél, hanem azért is, mert valóban kell a plusz a szolgáltatásmarketing mellé.

Ezeken a területeken vendéglátói stratégia kidolgozására van szükség, melynek a három alapvető feltételét is meg kell teremteni. Úgymint: vendégorientált munkatársak, a cél központi szerepe és az élmény biztosítása, továbbá sok energia, idő és pénz.

A hibátlan kiszolgálás még nem azonos a vendégszeretettel.

A kiszolgálástól függ az elégedettség. Marketing szempontból kiemelten jelentős szerep jut a szájmarketing számára, mert ha a vendég elégedett maga is reklámügynökké válik. A szolgáltatásmarketing környezete a bánásmód és a vendég érzetének összessége – atmoszféra. Térrendezés szolgáltatásunkat is ajánljuk!

Mindkét területen hatalmas jelentősége van a marketinginformációs rendszerek meglétének és használatának és a piaci rések megismerésének kihasználásának. A márkaképzés és az arculat sem elhanyagolható folyamat, ha valaki sikert akar elérni.

Reklámozási tapasztalatunk az, hogy a szájmarketing mellett nagyon hatékony az online marketing összes főbb területe. Egyrészt, mert jól mérhető a költség hatékonysága, másrészt, mert azonnali visszajelzések és visszacsatolásokra ad lehetőséget, főleg a vendéglátási területen. Abban az esetben különösen gyorsan kell reagálni, ha ismerősen csengenek a konkurencia és az árverseny szavak.

Ezeken a területeken kiemelt fontosságú lehet a vezetői jelenlét és a vezető megfelelő viselkedése, képességei, készségei.

Kevesen keresik a kapcsolatot a településmarketinggel, pedig érdemes lenne kapcsolódni a már meglévőhöz vagy kialakítani egy újat. Sőt, ha már itt tartunk érdemes a keresztmarketinggel is foglalkozni.

Egy kevésbé ismert terület a blogmarketing az egyik legjobb és legtámogatóbb terület a közösségi marketing területén belül. Hiszen kell az aktív kapcsolat és szükséges, hogy beszéljenek rólunk öregbítsék a hírnevünket.

A cél az, hogy híresek, nem pedig hírhedtek legyünk.

Ha úgy érzi, hogy a vendéglátás marketing, turizmusmarketing területén mindebben segítségre lenne szüksége keressen meg minket, kérjen ajánlatot!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest