Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Sajtóközlemények és cikkek írása

A sajtóközlemények célja a rendszeres tájékoztatás, mely ilyen formában ingyenes. Elhivatottak vagyunk professzionálisan összeállított anyagok írása tekintetében. Célunk, hogy rendszeres és megbízható tájékoztatás jelenjen meg a sajtóban, ügyfeleink ismertségének növelése érdekében. Nemcsak az olvasókban vagy a nézőkben, hanem a sajtó munkatársaiban is egyfajta stabilitást fog eredményezni az általunk koordinált folyamatos jelenlét. A kiváló minőségű sajtóközlemények óriási jelentőségűek a sajtóval való kapcsolattartás kiépítési folyamatának és a sajtókapcsolatoknak.

Mint minden más esetben, a sajtóközlemény esetében is teljes mértékben szem előtt tartjuk az elemi követelményeket, amik visszatükrözik ügyfeleink üzenetét és vállalkozásuk imázsát. Ebből kifolyólag szakértő munkatársaink a sajtóközleményeket a célcsoportnak megfelelő stílusban, tartalomban, nyelvezetben, illetve terjedelemben is megfelelően készítik el, úgy, hogy az adott médiumokhoz is igazodunk.

A sajtóközlemények előnye, hogy a szerkesztőségi anyagokba fektetett olvasói, illetve nézői bizalom jóval nagyobb, szemben az sok alkalommal elutasított hirdetésekkel. A sajtóközlemények kiadásáról és azok lehetséges témáiról, illetve a feldolgozásuk időpontjairól is részletes ütemterveket készítünk, igazodva a jövőbeni eseményekhez vagy akár a rendezvényekhez. Ezek a tervek a tudatos és az előre tervezhető sajtókommunikációt jelenthetik ügyfeleink számára.

Nem szabad megfeledkezni a sajtóban aktuálisan megjelenő témákra való reagálásról sem, hiszen ezek gyors interakciót kívánnak.

A sajtóanyagok meghatározó mérföldkövek lehetnek egy vállalkozás életében. Segítünk, hogy a nyilvános megjelenések gazdasági hasznot hajtó események legyenek. Éppen ezért a médialista összeállításától, a follow up-ig mindent ránk bízhat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest