A sajtóközlemények célja a rendszeres tájékoztatás, mely ilyen formában ingyenes.

Elhivatottak vagyunk professzionálisan összeállított anyagok írása tekintetében. Célunk, hogy rendszeres és megbízható tájékoztatás jelenjen meg a sajtóban, ügyfeleink ismertségének növelése érdekében. Nemcsak az olvasókban vagy a nézőkben, hanem a sajtó munkatársaiban is egyfajta stabilitást fog eredményezni az általunk koordinált folyamatos jelenlét. A kiváló minőségű sajtóközlemények óriási jelentőségűek a sajtóval való kapcsolattartás kiépítési folyamatának és a sajtókapcsolatoknak.

Mint minden más esetben, a sajtóközlemény esetében is teljes mértékben szem előtt tartjuk az elemi követelményeket, amik visszatükrözik ügyfeleink üzenetét és vállalkozásuk imázsát. Ebből kifolyólag szakértő munkatársaink a sajtóközleményeket a célcsoportnak megfelelő stílusban, tartalomban, nyelvezetben, illetve terjedelemben is megfelelően készítik el, úgy, hogy az adott médiumokhoz is igazodunk.

A sajtóközlemények előnye, hogy a szerkesztőségi anyagokba fektetett olvasói, illetve nézői bizalom jóval nagyobb, szemben az sok alkalommal elutasított hirdetésekkel. A sajtóközlemények kiadásáról és azok lehetséges témáiról, illetve a feldolgozásuk időpontjairól is részletes ütemterveket készítünk, igazodva a jövőbeni eseményekhez vagy akár a rendezvényekhez. Ezek a tervek a tudatos és az előre tervezhető sajtókommunikációt jelenthetik ügyfeleink számára.

Nem szabad megfeledkezni a sajtóban aktuálisan megjelenő témákra való reagálásról sem, hiszen ezek gyors interakciót kívánnak.

A sajtóanyagok meghatározó mérföldkövek lehetnek egy vállalkozás életében. Segítünk, hogy a nyilvános megjelenések gazdasági hasznot hajtó események legyenek. Éppen ezért a médialista összeállításától, a follow up-ig mindent ránk bízhat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!