Bár sokkal inkább azt kellene mondanunk, hogy tértervezés, térrendezés.

Egy üzlet, egy munkahely, egy gyár helyiségeinek, környezetének kinézete sokat elárul a szervezetről, de a megfelelő kialakítású tér a munkavállalók motiválásán túl támogatja a dinamikus szervezeti változásokat. Továbbá folyamatmenedzsment optimalizáló és költségcsökkentő tényező is lehet.

Tudta, hogy a vásárlási döntések körülbelül 70 százaléka nem tervezett, és a vevő a polcok előtt dönt?

Hiába a költséges média kampány, ha az üzletben egy ügyes POS eszköz hatására a vevő a konkurencia termékét teszi a kosarába.

A parkoló, a külső környezet, az üzletek kirakatai, illetve dekorációi a figyelemfelkeltés egyik kézenfekvő eszközei. Az üzletek kirakatai esetében elengedhetetlen, hogy a cég arculatának megfelelően képviselje az adott szervezetet, elsősorban azért, mert ez az első, amit meglátnak a fogyasztók. A kirakatokkal közvetlenül tudjuk elérni a célcsoportot, de nem mindegy milyen hatást érünk el. Minél kreatívabb és jól látható egy reklámdekoráció, annál biztosabb, hogy hatásos reklámeszközként is viselkedik. Érdemes újdonságokat, szezonális akciókat, sőt még a bolt megnyitást is dekorációk, valamint a kirakat segítségével hirdetni.

A térrendezés során természetesen elsődleges szempont a marketing és gazdasági hatékonyság biztosítása. De a dizájn és a látvánnyal együtt a kellemes vásárlói környezet biztosítása is fontos számunkra. Éppen ezért lakberendezőkkel is dolgozunk egy-egy projekt kapcsán. Minden projektünk esetében – igény szerinti fokon – jellemzően a következőket is biztosítjuk:

  • 2D-s tervrajzok készítése műszaki szabványok szerint,
  • 3D-s rajzok, látványtervek, fotó realisztikus képek készítése,
  • animációk, virtuális körképek (VR panorámák) készítése a tervezett belső terekről.

Közreműködésünkkel garantált a pozitív kép a fogyasztók számára, mi még az illatokra is figyelünk. Fontos, hogy olyan látványos tervekkel és marketing ötletekkel álljunk az Ön rendelkezésére, amiknek a megvalósítása után – közvetve vagy közvetetten – profitnövekedést tudunk elérni.

Legyen szó üzletek vagy netán irodák külső dekorációjáról, ajtók- és ablakok dekorációjáról, komplett üzlet belső dekorációjáról, berendezéséről mi vállaljuk a közreműködést. Akár egyszeri projekttervezésre, akár hosszú távú téralakításra van szükség, megoldásaink segíteni fognak. 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!