Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Térrendezés – Üzlet- és kirakatdekoráció

Bár sokkal inkább azt kellene mondanunk, hogy tértervezés, térrendezés. Egy üzlet, egy munkahely, egy gyár helyiségeinek, környezetének kinézete sokat elárul a szervezetről, de a megfelelő kialakítású tér a munkavállalók motiválásán túl támogatja a dinamikus szervezeti változásokat, továbbá folyamatmenedzsment optimalizáló és költségcsökkentő tényező is lehet.

Tudta, hogy a vásárlási döntések körülbelül 70 százaléka nem tervezett, és a vevő a polcok előtt dönt?

Hiába a költséges média kampány, ha az üzletben egy ügyes POS eszköz hatására a vevő a konkurencia termékét teszi a kosarába.

A parkoló, a külső környezet, az üzletek kirakatai, illetve dekorációi a figyelemfelkeltés egyik kézenfekvő eszközei. Az üzletek kirakatai esetében elengedhetetlen, hogy a cég arculatának megfelelően képviselje az adott szervezetet, elsősorban azért, mert ez az első, amit meglátnak a fogyasztók. A kirakatokkal közvetlenül tudjuk elérni a célcsoportot, de nem mindegy milyen hatást érünk el. Minél kreatívabb és jól látható egy reklámdekoráció, annál biztosabb, hogy hatásos reklámeszközként is viselkedik. Érdemes újdonságokat, szezonális akciókat, sőt még a bolt megnyitást is dekorációk, valamint a kirakat segítségével hirdetni.

A térrendezés során természetesen elsődleges szempont a marketing és gazdasági hatékonyság biztosítása, de a dizájn és a látvánnyal együtt a kellemes vásárlói környezet biztosítása is fontos számunkra. Éppen ezért lakberendezőkkel is dolgozunk egy-egy projekt kapcsán. Minden projektünk esetében – igény szerinti fokon – jellemzően a következőket is biztosítjuk:

  • 2D-s tervrajzok készítése műszaki szabványok szerint,
  • 3D-s rajzok, látványtervek, fotó realisztikus képek készítése,
  • animációk, virtuális körképek (VR panorámák) készítése a tervezett belső terekről.

Közreműködésünkkel garantált a pozitív kép a fogyasztók számára, mi még az illatokra is figyelünk. Fontos, hogy olyan látványos tervekkel és marketing ötletekkel álljunk az Ön rendelkezésére, amiknek a megvalósítása után – közvetve vagy közvetetten – profitnövekedést tudunk elérni.

Legyen szó üzletek vagy netán irodák külső dekorációjáról, ajtók- és ablakok dekorációjáról, komplett üzlet belső dekorációjáról, berendezéséről mi vállaljuk a közreműködést. Akár egyszeri projekttervezésre, akár hosszú távú téralakításra van szükség, megoldásaink segíteni fognak.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest