Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

AdWords kampánymenedzsment

A Google által üzemeltett egyik legismertebb hirdetéskezelő rendszer a Google AdWords, amely kattintás alapú, tehát a használó csak a tényleges látogatókért fizet.

Sajnos, sok cég saját kárán tanulja meg, hogy a sikeres CPC hirdetési forma okos stratégiát és hibátlan végrehajtást igényel. Mi kivesszük a rejtélyességet a pay-per-click szolgáltatásokból és nem misztifikáljuk a folyamatot. Egyértelműen megmondjuk és láthatóvá tesszük mi a stratégiánk és hogyan végezzük a hirdetések kezelését.

Ügyfeleink határozzák meg, hogy mennyit hajlandóak fizetni és a befizetéseket is ők kezelik. Az AdWords kampány általában célmeghatározással és egy kéthetes tesztidőszakkal kezdődik. Ezalatt az időszak alatt meghatározzuk és kiválasztjuk a legoptimálisabb kulcsszavakat, és felmérjük a lehetőségeket. Majd létrehozzuk a hirdetéseket, taktikákat, stratégiákat állítunk fel. A kampányok során a megrendelőink által kiválasztott termékek, szolgáltatások mellett többféle kampány megvalósítása is lehetséges.

Az AdWords és az Analytics segítségével az eredmények gyorsan megmutatkoznak, hiszen a jó hirdetések látogatót, vásárlót generálnak, kapcsolatteremtést segítenek, árajánlatkérést vagy webshop esetén megrendelést eredményeznek. Ennek ellenére nálunk folyamatos a kampánymenedzsment és napi szinten követjük az eseményeket.

AdWords kampánymenedzsment szolgáltatásunkat minden olyan weboldaltulajdonos figyelmébe ajánljuk, aki szeretné honlapját, termékeit, szolgáltatásait vagy netán az időszakos eseményeket, akciókat hirdetni azonnali eredményekkel.

Továbbá ajánljuk azoknak a leendő ügyfeleinknek is, akiknek a weboldala nem került be az organikus találati lista első helyezései közé a kialakult verseny következtében, hiszen a hirdetésekre fordított összeg jól kontrollálható.

Cégünk vállalja teljes körű CPC kampányok lefolytatását. Mi tudjuk, hogy mitől sikeres egy AdWords kampány, hiszen úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleink hirdetésre fordított befektetései megtérüljenek, a hirdetéseket azok lássák, akiknek valóban szól.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest