A Google Plus-t (Google +) szokás a Google egyik gyermekének nevezni, ahol minden ugyanúgy történik, mint egy közösségi oldalon.

Azaz nyilvánosan oszthatunk meg tartalmakat, illetve követőket is toborozhatunk magunk mellé. Természetesen azért megvannak a különbségek.

Ügyfeleink számára, mindig a vállalkozás arculatához igazítva készítjük el és működtetjük a Google+ profilokat, céges oldalakat. Azért ajánljuk, a hazánkban népszerű közösségi oldalak mellett a Google+ profil jelenlétét is, mert a Google a saját tulajdonában lévő felületeket jóval nagyobb előnyben részesíti a versenytársakénál. Ez marketing szempontjából azt jelenti, hogy sokszor előrébb sorolja a keresőben azokat a weboldalakat, amelyek népszerűek a Google Plus-on.

A Facebook like-ja itt Plus 1-et jelent, ami keresési szempont alapján értékesebb. Hiszen a Google csapata a lehető leggyorsabban értékeli ki és rangsorolja be ezeket a kedvelt tartalmakat. Napi negyedóra Google+ mélyebb szinten hozhat eredményes fejlődést, ráadásul az online márkaépítés eszközeként is alkalmazhatók a Google+ adta lehetőségek. Online márkaépítés szolgáltatásunkról itt olvashat többet.

Egy cég nemzetközi piacra lépését elősegítheti, ha több, különböző közösségi oldalon, így a Twitter-en is egyszerre van jelen. Mivel egyes országokban eltérő ezeknek az oldalaknak a népszerűsége és használtsága. Ezért nem árt, ha tudjuk, hogy adott országokban mit érdemes bevetnünk a garantált siker érdekében. Mert a social media nem egyenlő a Facebookkal!

Naprakészek vagyunk a Twitter-t illetően is, hiszen ügyfeleink elégedettsége és eredményessége elsődleges számunkra. Elsősorban azon leendő ügyfeleink számára ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, akik Magyarországon idegen nyelvű célcsoporttal rendelkeznek vagy készek arra, hogy cégüket egy külföldi ország közönsége előtt is feltárják, ezzel előnyhöz jutva az itthoni konkurenciával szemben.

Hatalmas előnyhöz juthat vállalkozása, ha az általunk üzemeltetett és karbantartott oldalon napi rendszerességgel jelennek meg a bejegyzések és garantálni tudjuk a gyors reagálást is a látogatók aktivitásának függvényében. Ügyfeleink egyedi kéréseit figyelembe véve biztosítani tudjuk az idegen nyelven való profilok elkészítését és működtetését is.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!