Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Nemzetközipiacra-lépés

A nemzetközipiacra-lépés minden vállalkozás számára olyan lehetőség, amit marketingszempontból is jól elő kell készíteni, át kell gondolni.

A nemzetközipiacra-lépés minden vállalkozás számára olyan lehetőség, amit marketingszempontból is jól elő kell készíteni át kell gondolni.A nemzetközi piacok országai, szokásai és kommunikációja is nagyon eltér egymástól, hiszen mindegyik más kulturális, történelmi, politikai és gazdasági háttérrel rendelkezik. Ezért a nemzetközi piacra-lépést online és offline marketinggel is érdemes támogatni.

Ezen a téren online marketing tevékenységeink közé tartozik a megrendelő weboldalának célországhoz igazodó nyelvi átültetése, illetve angol vagy német nyelvre való precíz átfordítása és egyben a honlap idegen nyelven való kezelése, optimalizálása is. Ezzel együtt, vagy akár külön is képesek vagyunk megfelelő színvonalon kezelni a közösségi oldalakon üzemeltetett profilokat, azok idegen nyelven történő kialakítását, ügyfélkezelését. Továbbá természetesen a megfelelő és hatékony online marketingmix kialakításában is közre tudunk működünk.

Célunk, hogy kitárjuk termékei, szolgáltatásai előtt a világot és így minél többen ismerjék meg vállalkozását!

A nemzetközipiacra-lépés során a teljes folyamatot és részfeladatokat is el tudunk látni. Minden esetben figyelembe vesszük a piac vonzerejét, a versenyelőnyöket és a kockázatokat is. Legyen az akár közvetett vagy közvetlen export, licenc vagy akár közvetlen beruházás, esetleg piggybacking, countertrade.

 

A nemzetközi piacra-lépés területén angol és német nyelvterületen vagyunk a legtapasztaltabbak, illetve a külföldi vállalkozásokat is képesek vagyunk kiszolgálni, ha magyarországi piacra lépést terveznek.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest