Ha ma szóba kerül a márkaépítés, már mindenki tisztában van vele, hogy az online brand- és márkaépítés elengedhetetlenül szükséges egy digitálisan fejlett világban.

Ma már nem elég létrehozni egy márkát, ma már életre kell kelteni és tudni kell proaktívan kommunikálnia a célcsoporttal. 

Véleményünk szerint a márka több mint egy név, egy logó. A márka egy vállalkozás DNS-e, amely sarokköve a gazdasági növekedésnek. A márkaépítés a bizalomépítés művészete.

Online márkaépítésMárkaépítéskor az ügyfél márkájának meghatározott célok szerinti, tudatos és hosszú távú, stratégiajellegű felépítését és/vagy kialakítását végezzük, amely során az adott vállalkozás potenciális célközönségének márkaismertségét is határozottan fokozni tudjuk.

Az általunk biztosított online márkaépítés a kezdeti fázisokban is túlmutat az alapvető és teljes körű arculattervezésen, ugyanis cégazonosító üzenetek, kulcsgondolatok és szlogenek, illetve sajtközlemény-szövegek megalkotásaira egyaránt képesek vagyunk.

De egy már zajló márkaépítés bármely szakaszába is be tudunk csatlakozni, ezzel is tovább segítve a munkát.

A minőségi brand- és márkamenedzsment segíti a pozitív vélemények és az elégedett ügyfelek teremtését, és képes ellensúlyozni az esetleges negatív véleményeket. Valamint aktívan befolyásolja a buzz marketinget.

Tekintsen meg néhány általunk tervezett logót!

 

Mikor érdemes hozzánk fordulni?

  • Ha meg kell erősíteni a márkát.
  • Ha szükség van egy egyedi azonosítóra, ami megkülönböztet a versenytársaktól.
  • Újrapozícionálás esetén.
  • Átmárkázás vagy re-branding esetén.
  • Termékvonal-bővítés esetén.
  • Személyes márkaépítés (personal branding) esetén.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!