Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Online márkaépítés

Ma már mindenki tisztában van vele, hogy az online brand- és márkaépítés elengedhetetlenül szükséges egy digitálisan fejlett világban. Ma már nem elég létrehozni egy márkát, ma már életre kell kelteni és tudni kell proaktívan kommunikálnia a célcsoporttal.

Véleményünk szerint a márka több mint egy név, egy logó. A márka egy vállalkozás DNS-e, amely sarokköve a gazdasági növekedésnek. A márkaépítés a bizalomépítés művészete.

Online márkaépítésMárkaépítéskor az ügyfél márkájának meghatározott célok szerinti, tudatos és hosszú távú, stratégiajellegű felépítését és/vagy kialakítását végezzük, amely során az adott vállalkozás potenciális célközönségének márkaismertségét is határozottan fokozni tudjuk.

Az általunk biztosított online márkaépítés a kezdeti fázisokban is túlmutat az alapvető és teljes körű arculattervezésen, ugyanis cégazonosító üzenetek, kulcsgondolatok és szlogenek, illetve sajtközlemény-szövegek megalkotásaira egyaránt képesek vagyunk.

De egy már zajló márkaépítés bármely szakaszába is be tudunk csatlakozni, ezzel is tovább segítve a munkát.

A minőségi brand- és márkamenedzsment segíti a pozitív vélemények és az elégedett ügyfelek teremtését, és képes ellensúlyozni az esetleges negatív véleményeket. Valamint aktívan befolyásolja a buzz marketinget.

Tekintsen meg néhány általunk tervezett logót!

Mikor érdemes hozzánk fordulni?

  • Ha meg kell erősíteni a márkát.
  • Ha szükség van egy egyedi azonosítóra, ami megkülönböztet a versenytársaktól.
  • Újrapozícionálás esetén.
  • Átmárkázás vagy re-branding esetén.
  • Termékvonal-bővítés esetén.
  • Személyes márkaépítés (personal branding) esetén.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest