Mennyire ismeri Ön a weboldalát?

Mennyire ismeri Ön vásárlóit, látogatóit?

Mennyire járul hozzá a weboldal a sikerhez?

 

Fontos információk birtokába kerülhet, ha minket választ, mert kellően megismerheti saját látogatóit, vevőit honlapja előnyeit és hátrányait. Velünk helyes következtetésekre juthat.

A webanalitika lehetővé teszi egy weboldal alapos elemzését és a feltárt gyenge pontok javítását. Ha Ön webshopot üzemeltet, ezt a lehetőséget nem szabad figyelmen kívül hagynia. 

A Google Analytics hazánk legelterjedtebb és legnépszerűbb webanalitika eszköze, de számtalan más program – egérkövető eszközök –, állhat egy cég rendelkezésére. Minden attól függ, mi a célunk, mit vizsgálunk. Azonban az adatok értelmezése, a paraméterek beállítása nem mindig egyszerű feladat főleg, hogy folyamatosan naprakésznek kell lenni a fejlesztésekből adódó változások miatt.

Segítünk Önnek, hiszen a honlappal kapcsolatos információk részletes elemzését és az ezekkel kapcsolatos összefüggések feltárását mutatjuk meg ügyfeleinknek, és annak minden pontját tüzetesen átbeszéljük. Ezek alapján szakértőink a webstatisztikai adatok ismeretében az oldal optimalizálására, eredményességének javítására és a honlap hatékonyságának növelésére fekteti a nagyobb figyelmet. A kilépési és visszafordulási ráta, az oldalon töltött idő, a látogatások forrása és még számos adat áll rendelkezésére mindenkinek, ha képes értelmezni.

Végül pedig ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig tisztában kell lennünk azzal, mik a céljaink, mit szeretnénk analizálni! A webanalitika több egy Google Analytics-nél.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!