Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

Webanalitika

Mennyire ismeri Ön a weboldalát?

Mennyire ismeri Ön vásárlóit, látogatóit?

Mennyire járul hozzá a weboldal a sikerhez?

 

Fontos információk birtokába kerülhet, ha minket választ, mert kellően megismerheti saját látogatóit, vevőit honlapja előnyeit és hátrányait. Velünk helyes következtetésekre juthat.

A webanalitika lehetővé teszi egy weboldal alapos elemzését és a feltárt gyenge pontok javítását. Ha Ön webshopot üzemeltet, ezt a lehetőséget nem szabad figyelmen kívül hagynia.

A Google Analytics hazánk legelterjedtebb és legnépszerűbb webanalitika eszköze, de számtalan más program – egérkövető eszközök –, állhat egy cég rendelkezésére. Minden attól függ, mi a célunk, mit vizsgálunk. Azonban az adatok értelmezése, a paraméterek beállítása nem mindig egyszerű feladat főleg, hogy folyamatosan naprakésznek kell lenni a fejlesztésekből adódó változások miatt.

Segítünk Önnek, hiszen a honlappal kapcsolatos információk részletes elemzését és az ezekkel kapcsolatos összefüggések feltárását mutatjuk meg ügyfeleinknek, és annak minden pontját tüzetesen átbeszéljük. Ezek alapján szakértőink a webstatisztikai adatok ismeretében az oldal optimalizálására, eredményességének javítására és a honlap hatékonyságának növelésére fekteti a nagyobb figyelmet. A kilépési és visszafordulási ráta, az oldalon töltött idő, a látogatások forrása és még számos adat áll rendelkezésére mindenkinek, ha képes értelmezni.

Végül pedig ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig tisztában kell lennünk azzal, mik a céljaink, mit szeretnénk analizálni! A webanalitika több egy Google Analytics-nél.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest