Hívjon minket: (06-1) 792-8 Klikk ide!

YouTube

Számos olyan esettel találkoztunk már, hogy leendő ügyfelünk honlapján hatalmas tárhelyet foglaló videókat találtunk, YouTube csatornát viszont nem. Pedig a YouTube kiemelkedő lehetőséget biztosít ahhoz, hogy interaktív videós formában szólítsuk meg a célcsoportot és erősítsük a márkakommunikációt. Ne feledjük! A 2014-es év Top 100 márkája 18 és fél percenként generál új YouTube tartalmat.

A YouTube csatornára feltölthetjük azokat a videókat, amiket eddig a honlapon tettünk közzé, ezzel is tovább generálva az elérni kívánt közönség, illetve a honlapra érkező látogatók számát. Segítünk a közösségépítésben, a közönséggel való interakció kialakításában – keresztpromóciók kialakítása hasonló célközönséggel bíró csatornákkal. (Szerencsére már nem szükséges Google+ profilt létrehozni annak érdekében, hogy teljes értékű tagja legyünk a YouTube hálózatának.)

Nagy előnye még a YouTube csatornának, hogy a közösségi oldalakon nagyobb nehézségek nélkül tudjuk megosztani ezeket a videókat (bár jegyezzük meg a Facebook szankcionál). Jóval több látogatót érhetünk el, ha élünk a YouTube adta lehetőségekkel, ha például a videókat akár idegen nyelven feliratozzuk vagy a videókban egy landing page-et helyezünk el, ami a céloldalra viszi a nézőt.

A YouTube nem csak hasznos marketing eszköz, nemcsak vállalatok lehetnek márkák, hanem maguk a YouTuberek is azok, így egy csatorna konkrét bevételt is hozhat. Segítünk, hogy a YouTube ne csak hobbi, hanem munka is lehessen, valamint maximalizáljuk a YouTube hirdetés bevételeit!

Érjünk el sikereket közösen az online mozgókép világában!

Érdemes azért néhány szót ejteni a versenytársakról is. Mi velük is foglalkozunk. A 2004-ben alapított Vimeo mostanra már kialakította saját közönségét és felhasználói bázisát, sokan pedig csak a művészek YouTube-jának nevezik őket. De ott liheg még a Vessel és a fent már említett Facebook is.

Tudjon meg többet videomarketing szolgáltatásunkról!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

1

Miért válasszon minket?

Teljeskörű, kreatív, eredményorientált megoldásaink vannak. Gyorsaságunkat átgondolt szakmaiság támogatja. Az általunk képviselt marketing és pr a sablonoktól eltérő, újszerű.

Többek vagyunk és többet adunk, mint mások.
4

Mikor van ránk szükség?

Ha nem működik hatékonyan a cég, nincs bevétel. Ha új, megújuló stratégia szükséges. Ha változás előtt áll. Ha még senki nem figyelt fel cége tevékenységére. Ha a tervek jók, de nem valósulnak meg.

Ha más tanácsadókban sokat csalódott, itt az idő az egymásra találásra!
3

Kérdezzen, kérjen ajánlatot!

28 év a marketing és a public relations területén; szakmailag kompetens online marketingben jártas kollegák. Kreatív megoldások és gyors, precíz kivitelezés. Weboldal, Facebook, Adwords, Analytics, grafika, sajtó, pr?

Nézze meg szolgáltatásainkat! Válasszon minket!
5

Gyakornoki program Budapest

Ha valódi gyakorlatot szeretnél szerezni a marketing, a public relations és az újságírás területén, akkor ne habozz jelentkezz hozzánk gyakorlatra! Nincs kávéfőzés és fénymásolás, van viszont komoly és igazi munka.

Csak akkor jelentkezz, ha tényleg a marketing és a kommunikáció érdekel!

Pin It on Pinterest